top of page

Akademierförbundet SSR

Akademikerförbundet SSR är Sveriges största fackförbund för personalvetare och arbetar för att stärka personalvetarnas yrkesroll och möjligheter på arbetsmarknaden!

Förbundet är P-Riks huvudsponsor och medverkar under såväl våra utvecklingsdagar som riks- och årsmöten.

Akademikerförbundet SSR ger även P-Riks styrelseutbildning och erbjuder studentmedlemmar en mängd förmåner såsom karriärrådgivning, föreläsningar och försäkringar.

Akademikerförbundet SSR finns inom alla sektorer och är ett stort nätverk med bred kompetens och lång erfarenhet av det personalvetenskapliga området. 

City Hostel

Vandrarhemmet City Hostel är det självklara valet för dig som söker efter boende eller övernattning med bra läge till lågt pris i centrala Stockholm.


City Hostel är ett populärt och internationellt präglat hostel i Stockholm city med närhet till både sevärdheter och transportmöjligheter. Vi erbjuder ett bekvämt boende mitt i händelsernas centrum med promenadavstånd till Stockholms Centralstation.

Framtidsverket

Framtidsverket arbetar med employer branding och digitala event, med syftet att minska gapet mellan studenter och arbetsliv.. Framtidsverket startades som ett initiativ för att stärka attraktionskraften för jobb inom offentlig sektor och har sedan start utvecklats till att arbeta för att bidra till hela Sveriges kompetensförsörjning – oavsett studieinriktning och bransch.

 

2022 startade Framtidsverket Sveriges första virtuella rekryteringsplattform; Virtual Career Days - En åretruntöppen plattform med månadsvisa LIVE event. Här erbjuder vi dig som student och nyexad en möjlighet att få direktkontakt med arbetsgivare, lyssna på föreläsningar, ta del av studenterbjudanden och söka praktik, jobb, traineeprogram etc.  Vi hoppas kunna erbjuda en virtuell plattform som inte bara bjuder på inspiration och nätverkande, utan även blir språngbrädan till ditt drömjobb. 

 

Med vårt samarbete med P-Riks vill vi bidra med vår erfarenhet inom employer branding, ledarskap och digitala event och bidrar gärna med föreläsningar inom dessa områden. Vi välkomnar även alla medlemmar till våra event där studenter från P-riks deltar kostnadsfritt, för att få möjlighet till nätverkande med yrkesverksamma. För P-Riks medlemsföreningar bidrar vi gärna med information, nätverk och inspiration för att utveckla era medlemmar.

FV.logo.380x168.png

Sveriges HR förening

Sveriges HR Förening grundades för snart 100 år sedan och vi är idag ca 6000 medlemmar.


Vår grundare Kerstin Hesselgren insåg betydelsen av livslångt lärande och utbyte av erfarenheter. Med vår gemensamma kunskap kan vi inspirera varandra och bygga nya insikter.


Genom medlemskapet får du kontinuerlig kompetensutveckling, inspiration, omvärldsbevakning, erfarenhetsutbyte och möjligheter till att nätverka med andra inom HR-branschen. Som student har du även möjlighet att engagera dig i något av våra HR-nätverk eller event, ett roligt sätt att knyta kontakter.


Tillsammans skapar vi framtidens HR-historia! 

bottom of page