top of page

Akademierförbundet SSR

Akademikerförbundet SSR är Sveriges största fackförbund för personalvetare och arbetar för att stärka personalvetarnas yrkesroll och möjligheter på arbetsmarknaden!

Förbundet är P-Riks huvudsponsor och medverkar under såväl våra utvecklingsdagar som riks- och årsmöten.

Akademikerförbundet SSR ger även P-Riks styrelseutbildning och erbjuder studentmedlemmar en mängd förmåner såsom karriärrådgivning, föreläsningar och försäkringar.

Akademikerförbundet SSR finns inom alla sektorer och är ett stort nätverk med bred kompetens och lång erfarenhet av det personalvetenskapliga området. 

City Hostel

Vandrarhemmet City Hostel är det självklara valet för dig som söker efter boende eller övernattning med bra läge till lågt pris i centrala Stockholm.


City Hostel är ett populärt och internationellt präglat hostel i Stockholm city med närhet till både sevärdheter och transportmöjligheter. Vi erbjuder ett bekvämt boende mitt i händelsernas centrum med promenadavstånd till Stockholms Centralstation.

Framtidsverket

Framtidsverket är ett konsultbolag som arbetar med tjänster inom employer branding. Framtidsverket startades som ett initiativ för att stärka attraktionskraften för jobben inom offentlig sektor och har sedan start utvecklats till att arbeta med frågor som bidrar till en positiv förändring. Vi utför konsultuppdrag i organisationer som vill förändras i positiv riktning inom flera olika områden.

 

Med vårt samarbete men P-Riks vill vi bidra med vår erfarenhet inom våra olika områden för att stärka personalvetare i sina framtida roller. Tillsammans med P-Riks bidrar vi med föreläsningar och/eller workshops från våra konsulter. Under året har vi ett flertal olika event där vi även erbjuder platser till studenter från P-riks att delta konstnadsfritt, för att få möjlighet till nätverkande med yrkesverksamma.

 

För P-Riks medlemsföreningar bidrar vi gärna med information, nätverk och inspiration för att utveckla era medlemmar.

Sveriges HR förening

Sveriges HR Förening grundades för snart 100 år sedan och vi är idag ca 6000 medlemmar.


Vår grundare Kerstin Hesselgren insåg betydelsen av livslångt lärande och utbyte av erfarenheter. Med vår gemensamma kunskap kan vi inspirera varandra och bygga nya insikter.


Genom medlemskapet får du kontinuerlig kompetensutveckling, inspiration, omvärldsbevakning, erfarenhetsutbyte och möjligheter till att nätverka med andra inom HR-branschen. Som student har du även möjlighet att engagera dig i något av våra HR-nätverk eller event, ett roligt sätt att knyta kontakter.


Tillsammans skapar vi framtidens HR-historia! 

bottom of page