Var en del av våra evenemang

P-Riks anordnar årligen flera olika typer av event där det finns möjlighet för er som företag eller organisation att medverka. Evenemangen består av aktiviteter som föreläsningar, case, workshops, seminarier och nätverkande.

Samarbeten mellan företag och P-Riks kan se mycket olika ut. Det kan exempelvis innebära att ni som företag vill föreläsa och berätta om er organisation, att ni är huvudsponsor för ett visst event eller att ni bidrar med boendemöjligheter. Att medverka på de event som P-Riks anordnar årligen innebär en värdefull möjlighet för er som företag att nå ut till de mest engagerade och drivna personalvetarstudenterna runt om i Sverige.

Är ni som företag eller organisation intresserade av att samarbeta med P-Riks eller helt enkelt bara vill veta mer om hur det skulle kunna se ut? Kontakta då Anna Eckerwall, näringslivsansvarig, på naringsliv@p-riks.se.

Akademikerförbundet SSR

Akademikerförbundet SSR är Sveriges största fackförbund för personalvetare och arbetar för att stärka personalvetarnas yrkesroll och möjligheter på arbetsmarknaden! Akademikerförbundet SSR är P-Riks huvudsponsor och medverkar under våra utvecklingsdagar samt under riks- och årsmöten. Akademikerförbundet ger även P-riks styrelseutbildning och värdefulla workshops och inspirerande föreläsare till P-Riks event.

Som studentmedlem på Akademikerförbundet SSR får du tillgång till en mängd förmåner, från karriärrådgivning och intressanta workshops till försäkringar och hjälp med ditt cv. Du kan vara medlem i Akademikerförbundet SSR oberoende av utbildningsinriktning eller var du väljer att jobba. Akademikerförbundet SSR är ett stort nätverk med bred kompetens och lång erfarenhet av samhällsvetenskapliga arbetsområden.

  Sveriges HR Föreningen

  Sveriges HR Förening är en ideell yrkesförening för alla som arbetar eller studerar med inom HR-området och/eller personal- och ledarskapsfrågor. Det är ett aktivt nätverk som består av ca 7000 medlemmar, merparten yrkesverksamma med och studerande inom området. Verksamheten sker huvudsakligen på lokal nivå i aktiva nätverk över hela Sverige. Sveriges HR-förening och P-Riks samarbete bygger på ett värdefullt utbyte där exempelvis Sveriges HR-förening erbjuder P-Riks möjlighet att delta under HR-dagarna och hjälper P-Riks att kunna erbjuda relevanta föreläsare till P-Riks olika event.

  Som student kan det ibland vara svårt att få en relevant inblick i det yrke man utbildar sig till. Genom att bli medlem i Sveriges HR Förening får du en unik kontakt med HR-området genom nätverk, seminarier och regionala aktiviteter. Om du engagerar dig i Sveriges HR Förenings nätverk, våra regionala styrelser och årliga events kommer du att börja bygga ditt CV redan när du studerar. Medlemskapet är kostnadsfritt under hela studietiden och 6 månader efter din examen och har massor av förmåner som du kan läsa mer om på Sveriges HR Förenings hemsida.

   

   Academic Work

   Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi arbetar med personaluthyrning och rekrytering av studenter och akademiker i början av sina karriärer. Det är vår nisch, vårt expertområde och en målgrupp vi tror på. Vi har verksamhet i sex länder och förmedlar över 16 000 jobb per år. Vi vänder oss till dig som studerar eller är akademiker med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Genom oss kan du få utvecklande arbete inom olika branscher, knyta viktiga kontakter inför framtiden och få en bra start på din karriär.

    City Hostel

    Vandrarhemmet City Hostel är det självklara valet för dig som söker efter boende eller övernattning med bra läge till lågt pris i centrala Stockholm.

    City Hostel är ett populärt och internationellt präglat hostel i Stockholm city med närhet till både sevärdheter och transportmöjligheter. Vi erbjuder ett bekvämt boende mitt i händelsernas centrum med promenadavstånd till Stockholms Centralstation.

     Offentlig Sektor

     DIN FRAMTID BÖRJAR HÄR
     Sverige behöver en stark offentlig sektor. Offentlig sektor behöver dig.
     Karriärplattformen för dig där du hittar allt om dina karriärmöjligheter inom offentlig sektor.
     Letar du efter jobb efter din examen, vill jobba extra eller under sommaren, få kontakt inför ditt
     examensarbete eller göra praktik? Här hittar du ditt nästa steg i karriären.