Vill du engagera dig?

Om du är intresserad av att engagera dig, kontakta antingen din lokala studentförening eller kontakta P-riks valberedning på valberedningen@p-riks.se om du har några frågor. Om du är nyfiken på att ansöka, läs mer om hur man gör det här!

På vilka olika sätt kan man engagera sig i P-Riks?

Om du är sugen på att engagera dig i P-Riks styrelse för nästa verksamhetsår kan ett första steg vara att du engagerar dig i din lokala studentförening. Då får du möjlighet att följa med på P-Riks event och träffa andra engagerade och att få mer insikt i hur förbundsstyrelsen arbetar.

De olika uppdrag som P-Riks består av är:

Varför bör du som personalvetarstudent söka till P-Riks styrelse?

Att sitta i P-riks styrelse är en betydelsefull erfarenhet där du kommer lära dig otroligt mycket samtidigt som du arbetar med drivna och engagerade människor. Dessutom är alla uppdrag starkt meriterande och något som många arbetsgivare värderar högt.

När och hur ansöker man till nästa års styrelse?

Varje höst hålls P-Riks årsmöte där den nya styrelsen utses. Den nya styrelsen tillträder sedan 1 januari året därpå och sitter till nästa årsskifte. Valberedningen börjar redan tidigt under året med sitt arbete för att hitta de bästa personalvetarstuderande i landet som är lämpliga för dessa poster.

Ansökan till förbundsstyrelsen för verksamhetsåret 2020 har ännu inte öppnat!