Cityhostel

Ny samarbetspartner

Det är med stor glädje och upprymdhet som vi i P-Riks vill presentera vår nya samarbetspartner, City Hostel Stockholm​. Det kommer bistå oss med fantastiska rum och frukostar under våra kommande event i Stockholm, centralt, perfekt och precis som vi vill ha det. All creds till vår näringslivsansvarige Sandra Alfredsson som skött kontakten. Bra jobbat!

Nyfikna på mer – http://www.cityhostel.se

29873050_1758562270870918_8638524020793177148_o

Ordförandeträffen 2018

Den 13-14e april samlades ordföranden i P-Riks medlemsföreningar i Stockholm för att diskutera ledarskap och rollen som ordförande. Utöver spännande diskussioner och workshops gästades vi av inga mindre än Ulrika Sedell, Jesper Ek och Amanda Jarl. Wow, vilka inspirerande människor! De gav oss verktyg för att förbättra vårt ledarskap och vi alla lämnade lokalen en erfarenhet rikare. Tusen tack!

Vi vill även rikta ett stort tack till våra underbara medlemsföreningar som medverkade och till vår samarbetspartner Academic Work för att vi fick låna era lokaler.

Ni är bäst! 

Vi blickar nu framåt mot Utvecklingsdagarna den 12-13 Maj. Hoppas vi syns där!

Utvecklingsdagar

Utvecklingsdagar 12-13 Maj

Nu har anmälningarna för utvecklingsdagarna öppnat. Temat denna gång är utbildning. Så se till att anmäl just din förening. Sista anmälningsdag är den 20 April.

Anmälan skickas till projekt@p-riks.se och ska innehålla följande information:

  •  Namn på förening
  •   Antal deltagare
  •   Namn, mobiltelefonnummer och mailadress till representanterna
  •   Allergier eller annan relevant information
  •   Ankomsttider till Stockholm
  • Information om man behöver boende eller ej

Vi syns där!

Screen Shot 2018-03-29 at 13.16.20

Glad Påsk!!

Vi i P-Riks vill passa på att önska er alla en riktigt härlig och mysig påsk. Men vi vill även påminna er om Ordförandeträffen nu den 12-13 April. Det kommer bli en perfekt kick off efter påskledigheten.

Ät gott, vila, åk skidor och ta hand om era nära och kära. Det är precis det Påsken är till för.

GLAD PÅSK!

IMG_9008

Riksmötet i Örebro

Vi i P-Riks vill tacka för en magisk riksmöteshelg. Vi är otroligt stolta och glada att vi får spendera vår tillvaro med alla dessa underbara personalvetare och medlemsföreningar.

Vi vill även rikta ett stort tack till PEVE och projektgruppen för en väl utförd helg.

Nu blickar vi framåt mot Ordförandeträffen den 12-13 April. För den träffen kommer bli minst lika rolig och givande som Riksmötet. Bilder hittar ni här på vår Facebooksida.