Förbundsstyrelsen 2019

Det är med stor glädje som vi vill presentera den nya styrelsen. Stort grattis och lycka till inför kommande verksamhetsår.

Ordförande – Erica Karlsson

Vice Ordförande – Hanna Ingeborg Andersson

Ekonomi – Jonas Wiklund

Marknad – Elin Kothe

Kommunikation – Victoria Von Elek

Näringsliv – Anna Eckerwall

Projekt – Sanna Nyhem

Utbildning – Alexandra Snetselaar

Stort grattis återigen och lycka till!

Årsmötet 2018

Årsmötet är nu till sin ända. Och vilket årsmöte det blev. Det argumenterades fram och tillbaka och golvnominerades. Det hela kunde inte ha blivit bättre. Stort tack riktar vi till Karlstad och Pelikan för ert hårda arbete och engagemang för att få ihop denna helg. Vi vill även riktiga ett stort grattis till alla nya förtroendevalda. Det ska bli roligt att följa er resa och se hur ni kan utveckla P-Riks. Denna helg kommer vi sent att glömma.

Tack!

Utbildningsansvarig

Idag kör vår underbara utbildningsansvarige Sebastian Sjösvärd en instagram takeover. Anledningen är den att vi har vakantsatt posten utbildningsansvarig och vill ge er ytligare en inblick i hur rolig utbildningsposten är. Vi har öppnat upp för ansökan till denna post från och med idag, till och med söndag 18/11. Om du är nyfiken på rollen så kan du läsa mer på vår hemsidan eller maila Sebastian på, utbildning@p-riks.se.

Läs mer om posten här!

Klicka dig in på formuläret för att ansöka till posten här! In och sök nu, nu, NU!

Studie – Enkät

Ni har väl inte missat att vi i P-Riks just nu håller på att göra en undersökning. Syftet är att skapa förståelse för vad personalvetarstudenter förväntar sig av sina framtida arbetsgivare när de kommer ut i arbetslivet.

Det tar max 5 minuter och är guld för oss! Mer djupgående instruktioner hittar ni i länken, där hittar ni även anvisning på hur ni går till väga.

Fyll i enkäten här!

Tack!

Utvecklingsdagar, Marknadsföring

Efter en fantastisk helg med skoj, kunskapsutbyte, inspirerande föreläsningar och nätverkande mellan våra medlemsföreningar över hela Sverige så kan vi i P-Riks inte annat än att vara nöjda över dessa utvecklingsdagar. Vi är så otroligt tacksamma och stolta över det engagemang som våra medlemsföreningar visar. P-vetare är fantastiska!!