Vårens Utvecklingsdagar 2019

Årets första utvecklingsdagar gick av stapeln förra helgen. Denna gång med inriktning på ”Näringsliv: avtal och föreningsarbete”. Helgen bjöd på inspirerande föreläsningar av Klara från Framtidsverket och Anna från Styrelsepost. Förbundsstyrelsen vill rikta ett stort tack till samtliga deltagare och vi hoppas att ni fick med er många användsbara tips och trix som kan komma till användning i ert nätverkande med näringslivet.

Vårterminen börjar sakta men säkert lida mot sitt slut och vi vill även passa på att önska er alla en riktigt skön sommar! Njut av lite ledighet och ät mycket glass, för det ska vi göra!

Återigen – Tack för fantastiskt fina dagar i Stockholm!

(Samtliga bilder från träffen hittar du på förbundets facebook-sida!)

Bara EN vecka kvar…

…eller nästan i alla fall!

Om bara nio dagar kickar vi igång årets första utvecklingsdagar. Denna gång under temat näringsliv med fokus på avtal och föreningsarbete. Helgen kommer spenderas i Akadimikerförbundets SSR:s lokaler vid Stadshagen i Stockholm och vi i styrelsen ser fram emot två fullspäckade dagar med massor av inspiration! Du som är anmäld hittar all info du behöver i din inbjudan på Facebook.

Vid frågor hänvisar vi till Projektansvarig, Sanna Nyhem, som du kommer i kontakt med här! Hoppas att vi får se just DIG i Stockholm!

Alumniträff!

Hej!

Som vi redan har avslöjat så kommer P-riks nu till hösten arrangera en Alumniträff för tidigare aktiva förbundsmedlemmar. Träffen kommer äga rum i Stockholm den 14 september. Denna träff genomför vi för att skapa utrymme för nätverkande mellan er som tidigare engagerat er inom Personalvetarstuderandes Riksförbund under de 26 år som förbundet varit aktivt.

Det kommer bjudas  på en heldag fylld med inspiration, föreläsningar och nätverkande

Är DU sugen på att vara med på denna träff? Klicka här för att komma till anmälan. Observera att denna anmälan är riktat till tidigare styrelsemedlemmar i P-riks.

Har ni några frågor? Ta kontakt med Anna Eckerwall på naringsliv@p-riks.se

Vi ses i September!

Ordförandeträffen 2019

Så var ännu en träff till ända! Och vilka dagar vi hade! Tack till alla representanter som var med och förgyllde årets ordförandeträff i Stockholm. Vi i styrelsen hoppas att ni fick ta del av många tips och verktyg som ni kan ta med er hem till era lokala medlemsföreningar. Nu blickar vi framåt mot vårens utvecklinsdagar som äger rum i Stockholm 11-12 maj. Återigen, Tack för fina dagar!

Samtliga bilder från träffen hittar du på förbundets facebook-sida!

Nyhetsbrev nr. 1

Hej!

Det har nu gått tre månader sedan vi klev på som styrelse för 2019 och vi börjar nu känna oss mer varma i kläderna. Varje person har gjort sin post till sin egen och jobbar löpande med att vidareutveckla den. Vi har som mål att detta år tillföra så mycket som möjligt till P-riks och våra medlemsföreningar.

Vi har haft nöjet att få dela ut vårterminens verksamhetsbidrag. Vi alla tycker att det är inspirerande att se alla fantastiska aktiviteter som varje förening arbetar med samt hur ni arbetar för att utveckla er förening vidare…..

..Hela nyhetsbrevet hittar du i din medlemsförenings mejlinkorg. Tillhör du inte någon förening men vill ändå ta del av nyhetsbrevet? Klicka här för att komma i kontakt med ansvarig!