IMG_1257

Utvecklingsdagarna VT17

Den 20e-21a maj anordnades Utvecklingsdagarna VT17. Vi vill tacka Akademikerförbudet SSR, Holger Perling och Styrelsepost, Anna Bergqvist samt våra medlemsföreningar för lyckade och inspirerade dagar. Bilder på dagarna finns på vår Facebooksida.

Nu är höstens event planerade och datum till Utvecklingsdagarna HT17 och Årsmötet 2017 hittar du i kalendern.

Ordförandeträff

Bilder Ordförandeträff VT17

Den 20e-21a april anordnades Ordförandeträffen VT17. Vi vill tacka Academic Work, Ulrika Sedell och våra medlemsföreningar för lyckade och inspirerade dagar. Bilder på dagarna finns på vår Facebooksida.

 

Imorgon onsdag är sista dagen att anmäla sig till Utvecklingsdagarna VT17. Anmälan görs till Projekt@p-riks.se.

104

Teambuildningshelg

I helgen har styrelsen varit i Gävle för teambuildning. Femkamp, mellomys och söndagsmöte har stått på vår agenda. Vi är peppade inför vårens aktiviteter!

Ps. Kolla in kalendariet för datum till Ordförandeträffen och Utvecklingsdagarna.

017

Riksmöteshelgen 2017

Vi i styrelsen vill tacka Cefyrekon, projektgruppen samt övriga som har varit inbladade i att denna lyckade Riksmöteshelg i Kristianstad. Vi har bland annat varit på en inspirerande föreläsning, löst olika case från Adecco, Alfa Laval, Grant Thornton och SVT och utbytt erfarenheter mellan föreningarna. Under lördagen hölls Riksmötet. Föregående års styrelse fick ansvarsfrihet och tackades av. En inspirerande och givande helg som vi bär med oss!

Ett stort tack till Anna Bergkvist och Styrelsepost som var mötesordförande under riksmötet.

På bilden ser ni förbudsstyrelsen tillsammans med valberedningen och internrevisorerna.