IMG_0268

Utbildningsansvarig

Idag kör vår underbara utbildningsansvarige Sebastian Sjösvärd en instagram takeover. Anledningen är den att vi har vakantsatt posten utbildningsansvarig och vill ge er ytligare en inblick i hur rolig utbildningsposten är. Vi har öppnat upp för ansökan till denna post från och med idag, till och med söndag 18/11. Om du är nyfiken på rollen så kan du läsa mer på vår hemsidan eller maila Sebastian på, utbildning@p-riks.se.

Läs mer om posten här!

Klicka dig in på formuläret för att ansöka till posten här! In och sök nu, nu, NU!

onlinesurvey

Studie – Enkät

Ni har väl inte missat att vi i P-Riks just nu håller på att göra en undersökning. Syftet är att skapa förståelse för vad personalvetarstudenter förväntar sig av sina framtida arbetsgivare när de kommer ut i arbetslivet.

Det tar max 5 minuter och är guld för oss! Mer djupgående instruktioner hittar ni i länken, där hittar ni även anvisning på hur ni går till väga.

Fyll i enkäten här!

Tack!

44227772_1994413883952421_1275106636913967104_o

Utvecklingsdagar, Marknadsföring

Efter en fantastisk helg med skoj, kunskapsutbyte, inspirerande föreläsningar och nätverkande mellan våra medlemsföreningar över hela Sverige så kan vi i P-Riks inte annat än att vara nöjda över dessa utvecklingsdagar. Vi är så otroligt tacksamma och stolta över det engagemang som våra medlemsföreningar visar. P-vetare är fantastiska!!

Vi vill ha dig_Bakgrund

Vi vill ha DIG!

Nu äntligen har ansökningarna öppnat till P-Riks Styrelse.

Är du redo för nya utmaningar, nya erfarenheter och tillsammans med en härlig och driven grupp leda ett meriterande arbete för att stärka och förgylla Personalvetarstudenters studietid över hela Sverige? Perfekt, för nu öppnar vi ansökan till P-riks styrelse 2019! Här kan du läsa om de olika posterna. Ansökan stänger 21/10

Ansök här!