Vi vill ha dig_Bakgrund

Vi vill ha DIG!

Nu äntligen har ansökningarna öppnat till P-Riks Styrelse.

Är du redo för nya utmaningar, nya erfarenheter och tillsammans med en härlig och driven grupp leda ett meriterande arbete för att stärka och förgylla Personalvetarstudenters studietid över hela Sverige? Perfekt, för nu öppnar vi ansökan till P-riks styrelse 2019! Här kan du läsa om de olika posterna. Ansökan stänger 21/10

Ansök här!

 

Glad sommar

Sommarledighet

”VIKTIGT”

Vi i P-Riks har nu gått på en härlig sommarledighet till den 27 Augusti. Detta innebär att vi helt enkelt har tagit semester. Vi kommer kolla våran mail sporadiskt och om det är brådskande så finns våra personliga kontaktuppgifter under rubriken Riksstyrelsen/Förbundstyrelsen.

Ha nu en trevlig sommar, för det ska vi i P-Riks ha!

32854782_1792149350845543_8586845020160524288_n

Utvecklingsdagar

Efter att ha landat sen hemkomsten av utvecklingsdagarna kan vi bara konstatera – VILKEN HELG!

Dagarna var fullspäckade med inspirerande föreläsningar, workshops och diskussioner. Vi i P-Riks vill rikta ett stort tack till alla ni som deltog!

Cityhostel

Ny samarbetspartner

Det är med stor glädje och upprymdhet som vi i P-Riks vill presentera vår nya samarbetspartner, City Hostel Stockholm​. Det kommer bistå oss med fantastiska rum och frukostar under våra kommande event i Stockholm, centralt, perfekt och precis som vi vill ha det. All creds till vår näringslivsansvarige Sandra Alfredsson som skött kontakten. Bra jobbat!

Nyfikna på mer – http://www.cityhostel.se