Som ledamot med projektansvar har du det övergripande ansvaret för de olika projekt som P-riks anordnar under verksamhetsåret. Som projektansvarig ansvarar du för att planera utbildningsdagarna som anordnas varje år. Detta innefattar bl.a. att hitta intressanta föreläsare samt organisera det logistiska som innebär allt från anmälningar och schema till boende och lunchbokningar. Denna post innebär att du fungerar som “spindeln i nätet” under planeringen av olika projekt. Till detta ansvar hör även att stötta de projektgrupper som arbetar med att organisera års- och riksmöten.

 

Som ledamot med projektansvar ser vi gärna att du:

Personegenskaper:

  • Gillar att vara samordnaren som arbetar med både smått och stort
  • Är social
  • Har förmågan att engagera och motivera andra
  • Är strukturerad och ansvarstagande
  • Är realistisk och noggrann
  • Kan arbeta efter budget
  • Stresstålig

 

Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenheter av att leda projekt eller arbeta i projektgrupp, i både stor och liten skala.

Vi erbjuder dig

Som ledamot med projektansvar får du en möjlighet att samordna och planera P-riks evenemang. Att driva projekt är något som blir allt vanligare i dagens arbetsliv och denna post ger dig en unik inblick i hur det fungerar rent praktiskt. Här får du möjligheten att organisera och leda projekt, vilket skapar värdefull erfarenhet inför framtiden.

Varför ska man söka posten som projektansvarig?

”Det bästa med posten som projektansvarig är att jag har fått träffa så många nya människor genom alla evenemang som har genomförts under årets gång. Det har varit väldigt lärorikt men även utmanande då det under vissa perioder är mer intensivt, men det är under dessa tillfällen som jag utvecklats som mest. Med hjälp av övriga styrelsen har jag kunnat leverera ett bra resultat och haft fantastiskt kul på vägen”.

– Therese, nuvarande ledamot med projektansvar.

 

Fortfarande osäker på vad det innebär att vara projektansvarig i P-Riks styrelse? Hör då av dig till oss i valberedningen eller nuvarande projektansvarig, så svarar vi gärna på dina frågor!

 

Valberedare:  valberedningen@p-riks.se

Projektansvarig: Therese Dahlberg, projekt@p-riks.se