Som ledamot med marknadsföringsansvar ansvarar du för att arbeta strategiskt med marknadsföring av förbundet inom all typ av media. Marknadsföring i denna ideella förening handlar om att stärka förbundet och säkra medlemsantalet hos våra medlemsföreningar. Störst fokus ligger på användandet av sociala medier, införskaffande av tryckt material och marknadsföring om kommande event. Du kommer även att ha en stöttande roll till styrelsens övriga medlemmar i marknadsföringsfrågor. Tillsammans med kommunikationsansvarig kommer du även att styra det strategiska arbetet med P-riks hemsida.

Som ledamot med marknadsföringsansvar ser vi gärna att du:

Personegenskaper:

  • Har en god kommunikationsförmåga i både tal och skrift
  • Är lösningsorienterad
  • Engagerar dig till fullo i dina egna projekt och är ett gott stöd i andras
  • Är lyhörd och noggrann
  • Är självgående och tar egna initiativ
  • Är kvalitetsmedveten
  • Trivs att arbeta i grupp
  • Är kreativ

Övriga kunskaper:

  • Har erfarenhet av marknadsföring, redigeringsprogram så som Photoshop, hemsidor och sociala medier
  • Har förståelse för både detaljer och helhet i marknadsföringsfrågor

Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av styrelsearbete eller tidigare har varit ideellt aktiv.

Vi erbjuder dig

Som marknadsföringsansvarig får du en bättre kunskap kring intern och extern kommunikation. Kunskaper inom marknadsföring är ett bra komplement för personalvetarstudenter och i denna roll får du möjlighet att arbeta praktiskt med sociala medier och marknadsföring i en större skala. Du får även chansen att utöka ditt personliga nätverk med engagerade och intressanta personalvetarstudenter!

Varför ska man söka posten som marknadsföringsansvarig?

”Jag tycker att du ska söka till marknadsföringsansvarig i P-Riks styrelse om du har ett intresse för marknadsföring och sociala medier. Du har möjlighet att vara kreativ och tänka utanför ramarna.   Som marknadsföringsansvarig har du möjlighet att arbeta strategiskt för att stärka P-Riks varumärke nära de övriga i styrelsen i olika projekt, eftersom marknadsföringen finns det mesta vi i styrelsen gör!” 

– Emil, nuvarande ledamot med marknadsföringsansvar.

 

Fortfarande osäker på vad det innebär att vara marknadsföringsansvarig i P-riks styrelse? Hör då av dig till oss i valberedningen eller nuvarande marknadsföringsansvarig, så svarar vi gärna på dina frågor!

Valberedare:  valberedningen@p-riks.se
Marknadsföringsansvarig: Emil Stighäll, marknadsforing@p-riks.se