Nyhetsbrev nr. 2

Ett halvår har redan gått sedan vi i styrelsen klev på och vi känner oss otroligt nöjda med vårens träffar. Vi hoppas att även alla ni som har varit med är nöjda med dessa dagar och känner att det har utvecklat ert styrelsearbete. Vi i styrelsen är otroligt taggade för vad hösten skall erbjuda och hoppas att vi får träffa ännu fler av er då. Men först förtjänar vi alla lite efterlängtad ledighet…

..Hela nyhetsbrevet hittar du i din medlemsförenings mejlinkorg. Tillhör du inte någon förening men vill ändå ta del av nyhetsbrevet? Klicka här för att komma i kontakt med ansvarig!

Vi i styrelsen går på sommarlov med start vecka 24 och är åter ca. 10 veckor senare. Därav kommer vi inte svara på mejl lika frekvent som tidigare, men ni når oss på telefon vid brådskande ärenden. Kontaktuppgifter hittar du här.

Slutligen vill vi önska er alla en fantastiskt fin sommar!